Mor

Kjære mor

Lassa, 03 august, 2020

Jeg savner deg mor, snille, gode mor, som døde så alt for tidlig bare 63 år

Jeg hadde trengt deg nå, du var en snill og ansvarsfull mor, du hadde mye å styre med i livet ditt. Far var fraværende, og for deg , ikke til å stole på eller regne med.

Det var sårt, og tung og vond skilsmisse. Dere to, foreldrene våre kunne ikke snakke sammen, det var meg, datteren som måtte prøve kommunisere mellom dere.

Det var en stor oppgave for meg som datter, sykepleierstudent,og senere mor selv.

I alle år, da jeg selv fikk barn, var det helt umulig å invitere dere sammen til selskap, dåper eller andre sammenkomster. Far var mest opptatt av sitt eget liv, med nye damer, og senere giftemål og ny familie. Mor stod trofast ved vår side, ringte hver dag, hun ble nok syk i den vanskelige skilsmissen, hvor mor mistet hjemmet, hun var hun så glad i. Hun prøvde i årevis å komme seg på bena, tror hun flyttet minst 8 ganger, før hun døde så brutalt og alt for ung for åtte å siden. Vi savner deg, ungene og meg, og helt sikkert min bror og. Du sa aldri noe vondt om noen, du var så jovial, og vi kunne stole på deg, du ønsket bare det beste for barnebarna og oss søsken.

Jeg tenker i dag på at du mistet et barn, da jeg var 20 år, så i dag, kunne jeg hatt en søster som kunne vært 35 år, det er sårt og trist å tenke på, for livet vårt hadde vært helt annerledes om hun fikk leve, det var en legetabbe, synd og sant.

Takk mor, for det fina du var, og takk for at du var den du var, gla i deg, mor fra Inger

Del denne siden