Ensomhet

Lassa, 23 juli 2020

Kjære Dere alle

Ensomhet er et tema som går igjen i media, og jeg har skrevet en artikkel om sårheten i det er å føle seg ensom. Selv har jeg kjent på tematikken, i årevis i ekteskapet mitt.

Nå i pandemi situasjonen med covid 19, har ensomhet i samfunnet eksplodert.

Trist og sårt å kjenne seg "alene", derfor jobber jeg frivillig i frivillighetskorpset på sykehuset, og jeg møter mennesker i alle situasjoner. Den gleden jeg ser og deler, er uerstattelig. Mennesker som er i en svært sårbar situasjon, unge som eldre.

Jeg opplever sorg og glede, noen har mistet et barn, andre er døende, noen pårørende, etc..

Jeg legger ut artikkelen under artiklene mine på siden, når den er gått i trykken  i løpet av dagen eller i morgen. Vi må alle være klar over at, korona kommer til å blusse opp til høsten, og da kommer mørketiden, vi er forberedt, og må ta utfordringen.

I Røde Kors er vi informerte, og står beredt til å hjelpe, bruk telefonene, i Kirkens Sos, og Røde Kors, snakk med noen om mørket siger på, det hjelper, og vi kan hjelpe

Jeg sender Deg et smil 🙂 og en klem fra Inger

Alene

Lassa, 24 juli 2020

Å kjenne seg "alene" er ingen god følelse, men det jeg opplevde i mitt ekteskap var en varig ensomhet. Det absurde i det er, at når jeg ble "alene", følte jeg først ingen forskjell. Jeg undret meg over det! Til jeg fant ut, at i et utrygt forhold, så sniker ensomheten seg på enten du ser det eller vil det!

Jeg prøvde i det lengste ha HÅP og KJÆRLIGHET, det nytter ikke når du står "alene"...

Jeg ble avvist av barna hans, og han, veldig stygt gjort av de alle, slik var ekteskapet!

Til slutt forstod jeg at det var mannen som var en ensom "ulv", og hadde vært det hele livet, og slik vil han nok forbli resten av livet. Jeg er helt mottsatt, jeg er kjærlig og omtenksom,og har det best når andre har det godt. Det nyttet ikke prøve mer....

I will always...

Lassa, 24 juli 2020

I will always be grateful for the experience of trying to make a way...

Hope and love, is my belive, anyway...

We learn as we live, and when we fall down, climb up, and stay there

I did it, and I AM HAPPY

Inger

Del denne siden