Eksamen...

Hjelp, jeg har hatt eksamen i dag, på Oslo Journalist høgskole...

Gud, jeg grudde meg, skrevet artikkel i hele natt, om et tema, jeg skal legge frem når jeg får det på trykk, en av dagene...

Jeg har fått kjempegode tilbakemeldinger, og vet jeg har bestått...

Likevel er jeg alltid litt spent,og nervøs, men nå skal jeg legge meg og sove, og har en "spennende" oppgave i morgen tidlig, så jeg må være oppe veldig tidlig, før klokken syv.

Skriver mer da, god natt, sov godt Dere alle, gla i Dere, sees her i morgen, klem Inger ❤

Yes ...

❤❤ Ja, jeg bestod med "glans"...

Lassa, 23.05.2020

Hovedoppgaven, artikkelen om Samlivsbrudd, som nesten tok livet av meg, gikk til "topps" på redaktør listen, Jeg skrev rett fra hjertet ❤ om hans løgner og bedrag, brukte knall gode kilder, intervjuet kontakt nettet til han og nye dama.

Lettelse, stolt av at jeg gikk fra han, han trodde det var som hadde gått, sannhetene er at jeg gikk, for årevis siden, med medhold fra familie og nå retts aparatet, jeg får oppreisning, han sitter der igjen som han kaller seg selv, "svarteper", gammel grå mann, med et stusselig liv, sier de som har sett han. 

Jeg fikk 6, og artikkelen er solgt for 9800, og er i nytt opplag, tusen takk redaktører og mentorer som oppmuntret meg, jeg er mest stolt av Panemi artikkelen, som ble reise reportasje på tv, til høsten. Takk Dere alle som har bidratt, og står klar for utreise, sammen med meg. ❤

Del denne siden